Martijn Rol

Sectormanagement staat opgesteld om namens de Rabobank alle ontwikkelingen, kansen en bedreigingen in de diverse sectoren in beeld te brengen en te vertalen naar kennis voor ondernemers. Kennis welke wij delen via Rabobank Cijfers & Trends, maar ook via lezingen op congressen of via klantbezoeken. Klantbezoeken zijn voor ons ook weer essentieel om kennis te vergaren; want we zijn geen onderzoekers in een hoge toren, maar willen dicht bij de business blijven – ondernemers zijn tenslotte de echte experts!

Mijn focus is de totale gastvrijheidsector; wat gaat van horeca tot pretparken, campings en fitness. Ik heb daarbij een passie voor sport, in het bijzonder de dynamische sport Kanopolo. En hoewel ik al een tijdje gestopt ben met op hoog niveau te spelen, ben ik nog steeds vaak in de fitnesszaal te vinden. Voor mijn eigen gezondheid, maar ook voor het plezier om met andere, vaak veel fanatiekere en dus inspirerende, sporters te mogen sporten.
 

Inhoud van de presentatie: een bankiersblik op de fitness

Als bankier en dus buitenstaander in de sector neem ik u mee in de macro-economische ontwikkelingen en megatrends, kijken we naar welke impact deze hebben op uw branche en business en neem ik u mee in onze visie op de sector. We gaan daarbij dieper in op de kansen die er liggen, met name op de kansen in de zorgsector en de toenemende behoefte onder consumenten naar een gezondere levensstijl.

Tenslotte neem ik u mee in de uitdaging die financieren heet; want kapitaal is essentieel voor groei en innovatie, echter de bank is kritisch. Waar kijken wij nu precies naar bij het beoordelen van uw aanvraag.

Terug naar overzicht
 Participants

Partners

fghs fitvak