Herman Rutgers

Herman Rutgers heeft een ruime internationale business ervaring, waarvan de laatste 20 jaar in fitness.

Na een internationale carrière in branches zoals levensmiddelen, pharma, luxe schrijfwaren en sportartikelen startte Herman in 1994 bij Life Fitness in München als directeur Europa. In 1997 belandde hij in Chicago op het Life Fitness hoofdkantoor in de directie als Executive Vice President. Maar het zelfstandig ondernemerschap lonkte en eind 2001 verliet hij Life Fitness, kwam terug naar Nederland en startte zijn eigen consultancy firma Global GrOwth Partners. Vanuit GGP vervulde hij diverse functies, zoals directeur Europa voor IHRSA, directeur HealtheTech, Directeur EHFA in Brussel, Bestuurslid Health & Fitness Nordic in Stockholm, Bestuurslid en aandeelhouder bij Octane Fitness International.

Momenteel vervult hij adviseursfuncties bij enkele fitness ketens en is daarnaast International Ambassador voor FIBO in Keulen en bestuurslid EuropeActive, verantwoordelijk voor congressen en marktonderzoek. Herman schrijft graag over de branche en is regelmatig dagvoorzitter en spreker op internationale congressen.
 

Inhoud van de presentatie: fitnessmarkt Europa - Quo Vadis?

De presentatie van Herman heeft als titel; Fitnessmarkt Europa – Quo Vadis? , en zal gaan over de laatste ontwikkelingen in de branche vanuit een Internationaal perspectief en van daaruit een blik op Nederland.

Tevens zal ingegaan worden op de vraag hoe de branche er in de toekomst uit zou kunnen zien.

Terug naar overzicht
 Participants

Partners

fghs fitvak