De inschrijving is gesloten!

Save the date: 
21 januari 2016 Fitspiration+

De leveranciers van Fitspiration en Fitvak! organiseren op donderdag 21 januari 2016 een evenement om het  nieuwe jaar samen in te luiden. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en uitdagingen! Op deze middag is het de bedoeling om op een informele manier met elkaar van gedachten te wisselen over onze branche.

Gaat het minder goed met de fitnessbranche, duurt de economische crisis voort,  wat doet de opkomst van lowbudget centra in de markt, kan ik mijn bedrijf nog financieren?  Zie hier een aantal vragen die de branche bezig houdt. Maar zijn deze vragen terecht en hoe staan we er echt voor? Tijdens deze editie van Fitspiration+ houdt Herman Rutgers de branche een spiegel voor: de branche is volop in beweging. Maar ook de Rabobank en  Universiteit Nijenrode laten zien dat de branche juist bruist van (financiële) mogelijkheden en interessante businessmodellen.

Kortom verdieping, inspiratie en tot slot een perfect moment om te netwerken. Dus save the date en kom op 21 januari a.s. naar het bijzondere hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht voor de kick-off van 2016. Fitspiration+ is van 16.00-20.00 en deelname kost € 25,00. De helft van de opbrengst van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan de stichting Sports for Children.

Fitspiration+ is een merk overstijgend initiatief van verschillende leveranciers uit de fitnessbranche (verenigd in de stichting Fitspiration+, opgezet vanuit de FGHS, de brancheorganisatie van sportleveranciers en ondersteund door FitVak!), bedoeld om de kwaliteit van de fitnessbranche te verbeteren en verder te professionaliseren.

Donderdag 21 januari 2016 | Hoofdkantoor Mercedes-Benz in Utrecht | 15:30 - 20:00 uur

 

Ieder kind verdient een kans om te sporten of te bewegen!

Fitspiration+ heeft dit jaar Sports for Children Foundation uitgekozen als goede doel. De Sports for Children Foundation heeft zich ten doel gesteld kinderen de kans te geven om goed te kunnen spelen, te sporten en bewegen.

 Participants

Partners

fghs fitvak